HORARIS FOTO GENÈRICA

HORARIS DEL CENTRE COMERCIAL

FOTO-targeta-regal

LA TARGETA REGAL

emboliquem

EMBOLIQUEM ELS TEUS REGALS

Horaris del centre comercial: més temps per atendre’t!

Els horaris dels establiments del centre comercial s’adeqüen durant la campanya de Nadal a la demanda i les necessitats dels visitants i clients, a la vegada que tenen en compte els festius i les celebracions familiars.

El recinte del centre comercial és obert tot l’any, els 365 dies. L’aparcament del centre comercial està obert tots els dies i durant tot l’any.

Els establiments comercials, restaurants, cafeteries i cinemes, però, varien els horaris de tancament segons els dies.

L’horari habitual del comerç és, de dilluns a dijous, de les 10 h a les 20.30 h com a mínim. Divendres i dissabte, el tancament és a les 21 h, i diumenge, a les 20 h.

No obstant això, pots consultar més avall els horaris especials dels dies del mes de desembre i de principis de gener, perquè hi ha canvis significatius segons les dates. Per a qualsevol dubte, contacta amb el Punt d’Atenció i Informació al Client al telèfon (+376) 892 000.

HORARIS FOTO GENÈRICA

El dia 8 de desembre, festivitat de la Puríssima, és festiu a Andorra. Malgrat això, el comerç i la restauració, així com els serveis adreçats al turista, estan oberts. Com que el 6 i el 8 de desembre són també festius a l’Estat espanyol, s’estableix un horari especial del comerç des del divendres 3 al dimecres 8 de desembre.

Així doncs, l’obertura dels comerços és a les 10 i el tancament, a les 21 h, excepte dimecres 8, que és a les 20.30 h.

Les cafeteries i els restaurants també obren aquests dies fins més tard de les 23 h per atendre la demanda de sopars.

Des del divendres 17 de desembre fins al diumenge 9 de gener, els horaris dels comerços del centre comercial, així com els dels restaurants, cafeteries i cinemes, s’ajusten al flux de visitants previstos en aquestes dates, tenint en compte també els festius i les celebracions familiars.

Des del divendres 17 al dijous 23 de desembre, els comerços obren a les 10 h i tanquen a les 21 h. Hi ha el mateix horari del 26 al 30 de desembre i del 2 al 9 de gener.

Els dies 24 i 31 de desembre, el comerç tanca abans i el dia de Nadal i de Cap d’Any el centre està tancat. Et recomanem que consultis els horaris concrets d’aquests dies més avall.

Pel que fa a restaurants i cafeteries, també tanquen més tard durant aquest període, excepte els dies 24 i 31 de desembre, en què tanquen abans. No obstant això, el dia de Nadal i el dia de Cap d’Any sí que en pots gaudir, perquè, amb horaris especials, obren al públic. Més avall, tens informació concreta sobre aquest punt.

Els Cinemes illa Carlemany també tanquen més aviat els dies 24 i 31 de desembre, però obren el dia de Nadal i de Cap d’Any per oferir sessions de tarda.

El supermercat Caprabo, conscient de la importància de les compres per als àpats de Nadal, aplica uns horaris específics i concrets diferents dels de la resta de comerços del centre comercial.

Des del 29 de novembre fins al 9 de gener, diumenges inclosos, el supermercat obre portes des de les 9.30 h fins a les 21 h. Els dies 24 i 31 de desembre, però, fins a les 20 h, i el dia de Nadal i el de Cap d’Any està tancat.

En cas de dubtes o consultes, adreça’t directament al supermercat trucant al telèfon (+376) 802 470.

El divendres 24 i el divendres 31 de desembre, els horaris dels establiments del centre comercial s’adapten a les celebracions familiars i, per aquest motiu, modifiquen l’horari de tancament.

L’obertura és a les 10 h, però el tancament és entre les 19 i les 20 h. Aquest horari l’apliquen també restaurants i cafeteries, així com els Cinemes illa Carlemany. El supermercat Caprabo tanca les portes a les 20 h.

El centre comercial també tanca els accessos poc després del tancament del supermercat, però l’aparcament està obert, com la resta de l’any, les 24 hores.

Davant de qualsevol dubte o consulta, truca al Punt d’Atenció i Informació al Client marcant el (+376) 892 000 i et transferiran directament a l’establiment que demanis.

El dia de Nadal i el de Cap d’Any són festius obligatoris, de manera que el comerç està tancat. El centre comercial, però, obre les portes, perquè cafeteries, restaurants i Cinemes illa sí que ofereixen serveis, això sí, amb horaris especials.

Les cafeteries, a les 11 h com a molt tard, ja són obertes. Els restaurants, a partir de les 13 h. Els Cinemes illa Carlemany ofereixen sessions de tarda: consultar la cartellera i els horaris concrets al web cinemesilla.com, a les xarxes socials o bé trucant al telèfon (+376) 892 040.

El Punt d’Atenció i Informació al Client, situat a la planta baixa del centre comercial, t’atén d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

LA TARGETA REGAL

Unknown-3

La targeta regal és un bon invent que ofereix el centre comercial. Malgrat que sembli impersonal, és un regal que encerta els gustos de qui la rep, segur. Evidentment, hi ha persones a les quals tenim clar què volem regalar, que sabem què demanen en la carta al Pare Noel o als Reis. Per contra, n’hi ha d’altres que no sabem si els triarem el perfum o el color que els agrada, o si agafarem la talla que els va bé. Per a aquests casos, la targeta regal és una excel·lent solució, que, a més, us permet estalviar temps.

On és vàlida?

A diferència de les targetes regal que ofereix qualsevol establiment, que només són vàlides en aquell establiment, la targeta regal d’illa Carlemany s’accepta a totes les botigues, cafeteries i restaurants del centre comercial, fins i tot al supermercat i als cinemes. És, doncs, un regal que ofereix moltes possibilitats per a qui el rep, perquè hi ha més de setanta establiments on es pot gastar l’import amb què es carregi la targeta. Només hi ha una excepció: l’aparcament. Allà no s’admet el pagament amb targeta regal.

Cal afegir un benefici més si s’opta per aquest regal: la caducitat. La targeta regal té una llarga caducitat, de manera que es pot fer servir quan més li convingui a la persona que la rep. Per exemple, pot comprar en època de rebaixes, de manera que podrà adquirir més productes per l’import de la targeta regal.

Com la podeu aconseguir?

És molt senzill: només cal passar pel Punt d’Informació i Atenció al Client de la planta baixa. Després d’omplir un petit formulari, es fan els tràmits de cobrament i els de càrrega de la targeta per l’import desitjat, que no pot ser menys de 25 € ni més de 500 €. Una mateixa persona només pot comprar deu targetes regal de cop i el pagament només es pot fer amb targeta bancària.

La targeta regal s’entrega amb totes les instruccions d’ús i dins d’un sobre, que es pot personalitzar amb el nom de la persona a qui la regalem. Aquesta persona, tal com s’indica en les normes d’ús, pot saber en tot moment quants diners li queden a la targeta fent una consulta al caixer automàtic de Crèdit Andorrà.

Al Punt d’Informació i Atenció al Client també li ho poden dir.
FOTO-targeta-regal
emboliquem

US EMBOLIQUEM ELS REGALS

Un regal ben embolicat diu molt de qui fa el regal i dona més valor a l’objecte que es regala. «Vestir» el regal demostra un interès envers la persona a qui el lliurem, perquè li mostrem que hem tingut cura de tots els detalls, fins i tot que la presentació sigui especial.

A illa Carlemany això ho sabem i oferim el servei d’embolicar els regals durant tot l’any. Només cal apropar-se al Punt d’Atenció al Client, situat a la planta baixa. Per Nadal, però, reforcem el servei i augmentem els punts on podeu sol·licitar que us emboliquin els regals que heu comprat als establiments del centre comercial.

Tingueu en compte que per festes generem molts residus, com a conseqüència de l’augment en el consum d’aliments, begudes, així com pels papers d’embolicar, llaços i embalatges.

Està a les nostres mans la voluntat de reduir els residus i reciclar-los al màxim. Tinguem més cura que mai del reciclatge i dipositem cada cosa al contenidor que li correspon.