POST PARE NOEL (1)

DEMANA HORA AMB EL PARE NOEL

Santa claus making photos on camera

LA FOTO AMB EL PARE NOEL!

carta-noel

DESCARREGUEU-VOS LA CARTA!

bola-nadal

LA BÚSTIA DELS DESITJOS

DEMANA HORA AMB EL PARE NOEL

El Pare Noel fa cas de les recomanacions de les autoritats sanitàries i pren totes les mesures de distanciament social amb l’objectiu d’estar en forma la nit de Nadal per a repartir regals per totes les cases, amb l’ajuda del seu equip de rens i follets.

Com que aquest any els infants no es podran trobar amb el Pare Noel, a illa Carlemany hem ideat un sistema perquè hi pugueu parlar en directe. Us agradaria? És molt fàcil, us ho expliquem:

  1. Mireu el calendari i les hores en què podeu demanar una connexió en línia.
  2. Trieu l’horari que us va millor i envieu-nos un correu electrònic sol·licitant la connexió. Si us plau, ompliu tots els camps del correu electrònic. Com més informació aporteu, millor.
  3. Rebreu la resposta del Pare Noel confirmant la reserva si està disponible aquella hora i un enllaç al qual us haureu de connectar el dia i l’hora establerts.
  4. La connexió serà, si fa no fa, de quinze minuts en total. Abans de la connexió us recomanem que reviseu bé el vostre ordinador, el so i la càmera, perquè pugueu gaudir de l’audiència privada en línia amb el Pare Noel.
RESERVES EXHAURIDES

HORES EXHAURIDES

Santa claus making photos on camera

LA FOTO AMB EL PARE NOEL!

Malgrat que el Pare Noel no visitarà físicament illa Carlemany, hem buscat la solució perquè us hi pugueu fer una foto!

A partir del dissabte 5 de desembre, passeu pel centre comercial fins al dia de Nadal, inclòs. Busqueu l’estand del Pare Noel a la planta 0 i veureu que hi ha una gran pantalla. Situeu-vos al punt marcat a terra i seguiu les instruccions que hi aniran apareixent. Rebreu la fotografia amb el Pare Noel per correu electrònic, sempre que ompliu degudament el formulari que se us obrirà al mòbil quan escanegeu el codi QR que apareixerà a la pantalla.

DESCARREGUEU-VOS LA CARTA!

Que el Pare Noel no visiti aquest any illa Carlemany no vol dir que no reculli les cartes que es dipositin a la Bústia dels Desitjos. Afanyeu-vos a escriure-la, digueu-li si us heu portat bé amb els germans, amb la família, amb els amics o a l’escola, si heu fet bondat o no… i demaneu-li què us agradaria trobar al peu de l’arbre el dia de Nadal.

Premeu el botó per descarregar-vos la carta.

Descarrega’t el PDF

carta-noel
bola-nadal

LA BÚSTIA DELS DESITJOS

Ja teniu feta la carta al Pare Noel? Encara no? Afanyeu-vos que fins al dia 24 de desembre al vespre podeu passar per illa Carlemany a dipositar-la a la Bústia dels Desitjos.

Veniu al centre comercial i busqueu l’estand del Pare Noel, a la planta 0, i veureu que hi ha una gran pantalla. Just al costat hi ha la Bústia dels Desitjos. Dipositeu-hi la carta i espereu a veure què passa a la pantalla!