REVIU L’ENCESA DELS LLUMS DE NADAL DEL 2020

Si el dia 26 de novembre no vau poder seguir l’emissió —per Andorra Televisió o per aquest web— de l’acte d’encesa dels llums de Nadal d’illa Carlemany, ara el podeu veure clicant al vídeo.

Aquest any, per la situació de pandèmia, no us hem pogut convidar a venir al centre comercial a gaudir de l’espectacle. Però hem buscat la manera que tothom visqués el moment un any més, de manera que us hem portat l’esdeveniment a casa. Perquè, malgrat tot el que està passant, volem que visqueu la màgia d’aquestes festes.

PROTAGONISTES DE L'ENCESA

Quim Masferrer, Jordi Ríos, Mònica Pérez, Jose Corbacho, el Cor dels Petits Cantors d’Andorra i en Piolet, la Violeta i l’Andi han estat protagonistes els darrers anys de l’encesa dels llums de Nadal a illa Carlemany.

Aquest any, atípic, el protagonisme de l’encesa dels llums de Nadal no és per a un personatge famós. Aquest any, el protagonisme és per a la gent del país que dia rere dia us atenen als establiments d’illa Carlemany, el centre d’Andorra. Tots volen que, malgrat les circumstàncies excepcionals, visqueu la màgia de les festes i que us trobeu a illa Carlemany com a casa. Us hi conviden la Pilar, la Teresa, la Ramona, en Toni, el Juan i l’Hugo, que des de fa més d’onze anys fan que illa Carlemany sigui la vostra llar.

«CAU LA NIT», LA CANÇÓ D’AQUEST NADAL
canso-nadal-illa-carlemany

La cançó «Cau la nit» ha estat un encàrrec d’illa Carlemany als germans Marc i Laia Rodríguez Jareño, que formen el grup andorrà Melicotó. Per posar música a les imatges de l’encesa dels llums de Nadal d’illa Carlemany, als autors els acompanya, al violoncel, el també músic andorrà Jordi Claret.

La producció artística ha estat a càrrec de Josep Bordas i la gravació, la mescla i la masterització han estat cosa de Josep Bordas i David Peleijà.

La lletra de la cançó vol ser un clam a celebrar el Nadal, unes festes que, malgrat tot el que estem vivint, han de ser un moment per a retrobar-se, físicament o no, però sí de tot cor, amb les persones que hi són i amb les que, desgraciadament, ens han deixat.

 

LA DECORACIÓ DEL 2020

Les lluentors, l’arbre gegant de més de deu metres d’alçada, els estels, les boles de llum, el sostre engalanat amb més de cent tires de llums… El centre comercial illa Carlemany, el centre d’Andorra, torna a vestir-se de gala per celebrar el Nadal amb tots vosaltres i ofereix, també, la Bústia dels Desitjos, que està situada en un espai on us podeu fotografiar de manera virtual amb el Pare Noel i amb el Carter dels Reis.

La decoració de l’edifici per dins i per fora, i els aparadors dels més de seixanta establiments del centre us conviden a viure de nou aquestes festes.