211123 Llums illa Carlemany L_-11

L’ambientació del centre comercial

Foto 23-11-21 14 29 51-min

Els aparadors respiren Nadal

El centre comercial s’engalana per celebrar les festes!

La decoració i l’ambientació de Nadal d’illa Carlemany és sempre molt acurada i es prepara amb temps per oferir a visitants i clients un veritable ambient nadalenc en un escenari com és Andorra, envoltat de muntanyes i neu, que sol fer acte de presència en aquestes dates.

Durant molts mesos treballem amb molta cura la temàtica, els colors, els motius…, perquè fer lluir cada any noves propostes que sorprenguin petits i grans. Boles gegants penjades del sostre, garlandes, l’arbre farcit de boles vermelles i daurades, i de llums que ballen al so de la música, rellotges gegants i llums i lluentors que engalanen la façana… configuren un motiu més per visitar illa Carlemany aquest Nadal.

Els aparadors respiren Nadal!

Tots els aparadors dels establiments del centre comercial així com els establiments de restauració també s’engalanen de Nadal. Complementen l’ambient que transmet la decoració del centre comercial. Els uns, més clàssics i els altres, més atrevits, però tots respiren Nadal i mostren els seus productes, des de roba fins a calçat, bosses de mà, joies, rellotges, perfums, bones viandes i deliciosos vins, etc.

Els aparadors respiren Nadal i, també per Nadal, illa Carlemany és el centre.