Unknown-3

DONEM LA BENVINGUDA AL NADAL AMB ELS PIOLETS

arbre-nadal

ESPECTACLE DE L’ARBRE DE NADAL

pare-noel

EL PARE NOEL

agenda

ET REGALEM UNA AGENDA

reis

EL CARTER DELS REIS MAGS

Donem la benvinguda al Nadal amb els Piolets!

El dijous 25 de novembre, a partir de les 18 h, a l’accés de Carlemany nord, en Piolet, la Violeta i l’Andi seran a l’exterior d’illa Carlemany perquè tots els nens i nenes puguin fer-se una foto amb ells i endur-se-la a casa.

Amb aquest record del Nadal a illa Carlemany, encetarem la màgia de les festes, malgrat que aquest any tampoc no podrem gaudir de l’encesa dels llums de Nadal tal com fèiem darrerament al centre comercial. Tot estava a punt, des dels Piolets fins al mestre de cerimònies, però la prudència i la responsabilitat davant de la covid-19 han aconsellat renunciar a l’esdeveniment multitudinari a l’interior del centre comercial i, per tant, a la que ja és una tradició al Nadal del centre d’Andorra.

No obstant això, des d’aquella mateixa tarda, es podrà gaudir de l’enllumenat i de tota la decoració de Nadal, en especial de l’arbre gegant i el seu espectacle de llums i so.

Recorda que, si et vols fer una foto amb el Piolet, la Violeta i l’Andi, cal mantenir les distàncies de seguretat mentre esperes el teu torn. Tothom tindrà l’oportunitat d’endur-se el record fotogràfic a casa.
Unknown-3

ESPECTACLE DE L’ARBRE DE NADAL

El gegant arbre de Nadal, com ja és tradició, presidirà aquestes festes l’engalanat centre comercial illa Carlemany. Però l’arbre, que s’enlaira fins a onze metres d’alçada, que està coronat per l’estel lluminós i està farcit de boles i guarniments, oferirà aquest any als visitants un màgic i sorprenent espectacle de llums i so. Els més de dos mil punts de llum LED que el cobreixen ballaran al so de diferents melodies nadalenques diversos cops al dia.

La il·luminació de l’arbre estarà encesa des de les 9 h fins a les 23 h cada dia, però els llums s’apagaran uns quants segons abans d’oferir l’espectacle a les hores detallades anteriorment. L’element mòbil que envolta l’arbre estarà en funcionament tot el dia, sumant-se a l’espectacle.

L’espectacle es podrà veure en els horaris següents:

 • Dijous 25 de novembre, des de les 19 h fins a les 21 h, cada mitja hora.
 • Divendres 26 de novembre, de les 17 h fins a les 21 h, cada hora en punt.
 • Dissabte 27 i diumenge 28 de novembre, de les 12 h fins a les 18 h, cada hora en punt, i des de les 18.30 h fins a les 21 h, cada mitja hora.
 • Del dilluns 29 de novembre al divendres 3 de desembre, cada hora en punt des de les 17 h fins a les 21 h.
 • Del dissabte 4 al dimecres 8 de desembre, de les 12 h fins a les 18 h, cada hora en punt, i des de les 18.30 h fins a les 21 h, cada mitja hora.
 • Dijous 9 i divendres 10 de desembre, des de les 17 h fins a les 21 h, cada hora en punt.
 • Dissabte 11 i diumenge 12 de desembre, des de les 12 h fins a les 18 h, cada hora en punt, i des de les 18.30 h fins a les 21 h, cada mitja hora.
 • Del dilluns 13 al divendres 17 de desembre, des de les 17 h fins a les 21 h, cada hora en punt.
 • Del dissabte 18 de desembre al diumenge 9 de gener, des de les 12 h fins a les 18 h, cada hora en punt i des de les 18.30 h fins a les 21 h, cada mitja hora.
 • Els divendres 24 i 31 de desembre s’oferirà l’espectacle fins a les 19 h.

EL PARE NOEL

Quan ens visitarà el Pare Noel?

La visita del Pare Noel al centre comercial pocs dies abans del Nadal per recollir les cartes dels infants és ja un clàssic. L’any passat, però, en plena pandèmia, la visita va ser virtual i només hi vam poder parlar mitjançant les xarxes i les noves tecnologies.

Però aquest any el Pare Noel tornarà a ser aquí. El podrem veure un altre cop i li podràs entregar la carta amb totes les peticions que tinguis. Ho farà diversos dies i hores, en un espai que s’habilitarà a l’exterior del centre, a l’accés nord de l’avinguda Carlemany.

Allà, a l’aire lliure, atendrà tots els infants que s’hi acostin els següents dies i hores:

 • Dissabte 18 de desembre, de 18 h a 21 h.
 • Diumenge 19, de 17 h a 20 h.
 • Del dilluns 20 al dijous 23, de 18 h a 21 h.
 • Divendres 24, només de 12 h a 14 h.
pare-noel

Recorda que cal esperar el torn de visita i mantenir les distàncies de seguretat.

Ja has escrit la carta al Pare Noel?

Encara que el Pare Noel és savi i sap qui som tots nosaltres i els regals que demanem, és convenient donar-li per escrit les nostres dades i peticions. Així, quan vinguis a veure’l a illa Carlemany, porta la teva carta i diposita-la a la Bústia dels Desitjos.

No tens la carta feta encara? Pots descarregar-te-la clicant en aquest enllaç.

Línia directa amb el Pare Noel!

Si no pots venir a veure el Pare Noel, pots enviar-li la carta per correu electrònic. Ell i els seus follets prendran nota de les teves peticions i, no ho dubtis, en un moment o altre et respondran.

Recorda que van molt enfeinats preparant tot allò que els demanem i han de fer moltes coses en pocs dies, però pots contactar-hi mitjançant el formulari següent:

Imprimeix-la, omple-la i… ja pots lliurar-la al Pare Noel!

L’agenda 2022 d’illa Carlemany.

Molta gent encara opta per les agendes de paper, que resisteixen al pas del temps. Editorials i marques de papereria n’han renovat el disseny per obtenir un format pràctic i afavorir la creativitat. La tendència és una agenda de format A5 i, majoritàriament, amb la setmana a la vista. El model que mostra en dos fulls tots els dies de la setmana és el més clar, ja que evita haver d’anar endavant i endarrere, i haver de passar fulls com en els models de dia per pàgina.

Per això, a illa Carlemany, hem fet una agenda per a l’any vinent: l’agenda 2022 d’illa Carlemany, amb les festes generals del país, amb espais per a anotar les dates més importants de cada mes, fulls per a notes i recordatoris en general, i el calendari de l’any 2023.

És un disseny còmode, net i pràctic que segur que t’ajudarà a organitzar la feina i el dia a dia!

Com la pots aconseguir? Te la regalem, així de fàcil!

És molt fàcil aconseguir l’agenda 2022 d’illa Carlemany. A partir de dilluns 13 de desembre, passa pel Punt d’Atenció al Client de la planta baixa i presenta un tiquet de compra o de consumició de qualsevol establiment del centre comercial de com a mínim 50 € i te la pots endur.

Els tiquets han de ser de compres o consumicions fetes els dies de la promoció.

La promoció és vàlida des del 13 de desembre de 2021 fins que s’exhaureixin les existències (3.000 unitats). S’entregarà només una agenda per persona.

No està permès sumar tiquets per arribar al mínim de valor de compra o consumició exigit per aconseguir l’agenda.

agenda

EL CARTER REIAL

Quan ens visitarà el Carter Reial?

Ses Majestats d’Orient arribaran a les valls d’Andorra, com arreu, el dia 5 de gener. Dies abans, però, els seus ajudants vigilen atentament el comportament de petits i grans per saber si són mereixedors de tot allò que demanen o bé si cal deixar carbó en més d’un balcó.

A illa Carlemany cada any rebem la visita del Carter Reial. L’any passat no va poder visitar-nos i va atendre els infants de manera telemàtica. Aquest any, però, vol tornar a recollir les nostres cartes personalment. Ho farà diversos dies i hores, en un espai que s’habilitarà a l’exterior del centre, a l’accés nord de l’avinguda Carlemany.

Allà, a l’aire lliure, atendrà tots els infants que s’hi acostin els següents dies i hores:

 • Diumenge 2 de gener, de 12 h a 14 h i de 18 h a 21 h.
 • Dilluns 3, de 18 h a 21 h.
 • Dimarts 4, de 18 h a 21 h.
 • Dimecres 5, només de 12 h a 14 h.
reis

Recorda que cal esperar el torn de visita i mantenir les distàncies de seguretat.

Ja has escrit la carta a Ses Majestats?

Encara que els tres Reis Mags i tots els seus ajudants, del primer al darrer, són savis i espavilats i ho saben tot de nosaltres, si ens hem portat bé i quins regals demanem, és convenient fer-los arribar per escrit les nostres dades i peticions. Així, quan vinguis a veure al Carter Reial a illa Carlemany, porta la teva carta i diposita-la a la Bústia dels Desitjos.

 

No tens la carta feta encara? Pots descarregar-te-la clicant en aquest enllaç.

Línia directa amb Ses Majestats!

Si no pots venir a portar la carta al Carter Reial de Ses Majestats els Mags d’Orient, pots enviar-los-la per correu electrònic. Ell ja la farà arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar i a tots aquells que organitzen el lliurament de regals la nit màgica de Reis. Prendran nota de les teves peticions i, no ho dubtis, en un moment o altre et respondran.

Recorda que estan molt enfeinats preparant tot allò que els demanem i han de fer moltes coses en pocs dies, però pots contactar-hi mitjançant el formulari següent:

Imprimeix-la, omple-la i… ja pots lliurar-la al Carter Reial!